Съединителят е доста твърд, но майсторът каза, че така трябва да бъде, че си е специфика на колата. Това вярно ли е, защото ме заболява кракът да го натискам. Карала съм други марки, но с такъв съединител за пръв път ми се случва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Твърд съединител на 147 JTD. Регулира ли се?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gadamer Покажи съобщениеСъединителят е доста твърд, но майсторът каза, че така трябва да бъде, че си е специфика на колата. Това вярно ли е, защото ме заболява кракът да го натискам. Карала съм други марки, но с такъв съединител за пръв път ми се случва.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от gadamer Покажи съобщениеМерси. Значи трябва да му свикнаAlfa Romeo 147 1.9 JTD '03 (Distinctive)
Comment
-
Според мен не е нормално е твърд съединителя. На моята също е твърд като на колежката и си е така от 30 000 км. Пробвам всяка JTD с нов съединител, която мога да докопам и разликата е огромна. Има няколко теми в Алфаоунър, че е възможно да се оправи с почистване и пресмазване на лагерите на вилката, но още не съм го пробвал. А може и да е просто за смяна.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от gadamer Покажи съобщениеМерси. Значи трябва да му свикнаAlfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
-
Сменял ли си съединителя? Ако отг. е да, преди смяната му как беше. Ако пък не си го сменял и нямаш други оплаквания ,колата си сменя перфектно и т.н., не се занимавай повече. Пък ако си решил, че имаш излишни пари давай си ги.ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaЕто това е правилния отговор. Педала се втвърдява когато съединителя е износен.и отделя почти до изходната позиция
като седна в друга кола и ми гасне, хаха
Comment
-
Моя съединител на 147 беше твърд, смених го с нов комплект и пак си беше твърд.
Интересен е факта,че на толква 147 съединителя е твърд !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСпоред мен не е нормално е твърд съединителя. На моята също е твърд като на колежката и си е така от 30 000 км. Пробвам всяка JTD с нов съединител, която мога да докопам и разликата е огромна. Има няколко теми в Алфаоунър, че е възможно да се оправи с почистване и пресмазване на лагерите на вилката, но още не съм го пробвал. А може и да е просто за смяна.
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеТе там е проблема.Праха от диска се трупа на вилката,и съединителя става корав.Аз го карам така 100000.Като се смени и се почисти вилката ще омекне.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment